06-27515616
of stuur ons een E-mail

Laatste tweet

Bekijk alle tweets


Bekijk het blog
» Terug naar vorige pagina

15-03-2013

Ik neem (g)een hond


 Ik neem (g)een hond

Hondenschool Jake is er om u en uw hond een  gelukkig leven te geven. Ik vind het heel leuk om honden en eigenaar te begeleiden om samen gelukkig te worden. Maar helaas nemen mensen vaak een hond om verkeerde reden. Problemen ontstaan dan tussen baas en hond. Hondenschool Jake kan dan helpen maar liever zie ik dat dit niet hoeft te gebeuren. Met ander woorden voorkomen is beter dan genezen.

Klikt u op deze link en lees dit ook eens goed door https://hondenbescherming.nl/ik-neem-een-hond/

Gaat u na het lezen van dit stukje toch over tot het nemen van een hond overweeg dan ook of u een pup neemt of een hond uit het asiel. Een pup nemen is heel leuk maar vergt ook heel veel tijd. En de periode van de 8 ste tot 12 de week is het belangrijkste van zijn leven. Alles wat die hier meemaakt en leett zal die nooit meer vergeten. Dit heet de socialisatie periode. .

Neemt u een hond uit het asiel dan is de kans groot dat er door onwetendheid in deze periode gedragsproblemen zijn ontstaan. Deze gedragsproblemen zijn wel door training onder controlle te krijgen maar zullen nooit weg gaan. Dus dit betekent dat het nemen van een asiel hond nog meer tijd vergt en u hier heel goed over na moet denken.

Heeft u een hond met gedragsproblemen Hondenschool Jake kan u begeleiden dit op te lossen of onder controlle te krijgen.

Contact : http://www.hondenschooljake.nl/contact/contact-hondenschool-jake/

www.hondenschooljake.nl

 

 


» Terug naar vorige pagina

Speerpuntkreek 15
2241 MS Wassenaar
Telefoon: 06-27515616
E-mail: info@hondenschooljake.nl