06-27515616
of stuur ons een E-mail

Laatste tweet

Bekijk alle tweets


Bekijk het blog

Hondenuitlaatservice

Wassenaar

In kleine groepjes van maximaal 3 honden zorg ik voor het uitlaten van uw hond. De individuele aandacht voor uw hond en het spelen in kleine groepjes merkt u direct in mijn aanpak. Hondenschool Jake geeft 100% aandacht aan uw hond. Hondenschool Jake laat uw honden niet zich zelf vermaken. De meeste uitlaatservice brengen de honden naar een bos ,veld of anders. de honden worden los gelaten en ze mogen zich moe spelen. Hondenschool Jake pakt dit anders aan. Ik ga met uw honden echt wandelen, spelen, vrij lopen en geef ze opdrachten. De honden worden dus niet moe van 1 uur spelen en rennen maar ze worden moe doordat er met ze gewerkt wordt. Hondenschool Jake zorgt er voor dat uw hond voldaan thuis komt.

Individuele wandelingen

De individuele wandeling vindt plaats in uw eigen woonomgeving en heeft een duur van ongeveer 30 of 60 minuten. Deze wandeling is geschikt voor honden die bijvoorbeeld een slechte start of nare ervaringen hebben gehad en hierdoor minder sociaal zijn naar andere honden, simpelweg loops zijn of niet van autorijden houden.

Intake gesprek

Als u gebruik wilt gaan maken van de uitlaatservice van Hondenschool Jake kom ik eerst voor een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Op deze manier kan er op een gemoedelijke manier kennis gemaakt worden met elkaar, en natuurlijk ook vooral met de hond. De voorwaarden en een eventueel sleutelcontract zullen met u doorgenomen worden. Verder stellen wij wat praktische en gedragsgerelateerde vragen , waarbij de focus ligt op het gedrag naar soortgenoten en mensen. Wij willen met een zo goed mogelijk beeld uw hond kunnen begeleiden tijdens de wandelingen.

Inschrijven

http://www.hondenschooljake.nl/inschrijven/inschrijven-voor-een-hondencursus/Speerpuntkreek 15
2241 MS Wassenaar
Telefoon: 06-27515616
E-mail: info@hondenschooljake.nl